Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Jane the Virgin verlengd met vijfde seizoen

  •  
05-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
79 keer bekeken
  •  
Jane the Virgin
Gina Rodriguez gaf onlangs aan dat Jane the Virgin met een eventueel vijfde seizoen ten einde zou komen.
Het vijfde seizoen is nu officieel door zender The CW, dat de serie uitzendt in Amerika, aangekondigd. Vorige maand liet Rodriguez (onlangs nog op Netflix te zien in de film Annihilation ) weten dat ze van plan is om zelf een aantal afleveringen van het 'laatste seizoen' te regisseren, dus het lijkt erop dat Jane the Virgin (net als Crazy Ex-Girlfriend ) binnenkort ten einde komt. In het komische drama wil de 23-jarige Jane (Rodriguez) geen seks voor het huwelijk. Haar leven neemt een onverwachte wending, wanneer ze in het ziekenhuis per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd wordt en zwanger raakt. De biologische vader van haar zoontje Mateo blijkt ook nog eens de eigenaar van het hotel waar ze werkt. In Amerika wordt momenteel het vierde seizoen uitgezonden, waarbij op 20 april de finale aan de beurt is.
In Nederland is Jane the Virgin te zien op Netflix, dat wel wat achterloopt. Vanaf 17 april kun je op Netflix namelijk kijken naar het derde seizoen (twintig afleveringen).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!