Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Iron Fist: trailer voor het tweede seizoen

  •  
16-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Iron Fist S02
Vlak na het tweede seizoen van Luke Cage komt ook Iron Fist weer terug naar Netflix met nieuwe afleveringen.
Het eerste seizoen van de Marvel-serie werd wat minder goed ontvangen dan die van collega's als Daredevil en Jessica Jones , maar Netflix hoopt met het tweede seizoen op beterschap. Achter de schermen maakte showrunner Scott Buck ( Dexter ) plaats voor Raven Metzner ( Sleepy Hollow ). Finn Jones (Loras in Game of Thrones) keert terug als Danny Rand / Iron Fist en kan ook dit seizoen weer rekenen op hulp van Colleen Wing (Jessica Henwick). Verder is er ook nog ondersteuning van agente Misty Knight (Simone Missick), een personage dat eigenlijk toebehoort aan Luke Cage. Rand neemt het in het tweede seizoen weer op tegen Davos (Sacha Dhawan), een voormalige vriend uit zijn tijd in K'un-Lun. Alice Eve (Star Trek Into Darkness) maakt straks haar debuut als de slechte Typhoid Mary, maar haar personage wordt vooralsnog verborgen gehouden.
Het tweede seizoen van Iron Fist is vanaf 7 september beschikbaar op Netflix. Zoals we van de VOD-dienst gewend zijn bestaat de reeks weer uit dertien afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!