Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ingobernable S02 te zien vanaf 14 september

  •  
01-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
153 keer bekeken
  •  
Ingobernable
De meest gezochte vrouw van Mexico (gespeeld door Kate Del Castillo) wordt opgepakt en in de boeien geslagen.
Met het eerste seizoen van Ingobernable had Netflix een Hollywood-achtige thriller van Mexicaanse makelij voor ogen. Het misdaaddrama draait om de presidentsvrouw Emilia Urquiza, die op gespannen voet leeft met haar echtgenoot. Net wanneer ze van hem wil gaan scheiden, wordt de president vermoord. Daardoor is ze plots hoofdverdachte nummer één en besluit ze op de vlucht te slaan. Urquiza wordt gespeeld door Kate Del Castillo, zelf een enorm bekende actrice op de Mexicaanse televisie. Een aantal jaren geleden haalde ze nog het internationale nieuws, toen ze een een ontmoeting tussen acteur Sean Penn en drugsbaron El Chapo (die ook een Netflix-serie heeft) regelde, zie ook de Netflix-docu The Day I Met El Chapo. Bekijk in het eerste korte teasertje alvast wat je zoal van het tweede seizoen van Ingobernable kunt verwachten.
Het tweede seizoen van Ingobernable (weer 15 afleveringen) is vanaf 14 september te zien op Netflix. Lees ook meer over Latijns-Amerikaanse series in het VOD-aanbod.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!