Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

I Am the Night: miniserie met Chris Pine

  •  
04-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Alienist
Na Wonder Woman herenigde Chris Pine met regisseur Patty Jenkins voor het waargebeurde I Am the Night.
I Am the Night vertelt het verhaal van Fauda Hodel (India Eisley), die als baby door haar tienermoeder werd weggeven. Op een dag ontdekt ze dat haar voorgeschiedenis samenhangt met die van George Hodel, een bekende gynaecoloog en ooit een verdachte in de beroemde Black Dahlia-moordzaak. Chris Pine geeft gestalte aan een voormalige marinier die nu werkt als journalist / paparazzi en met de hulp van Fauda een nieuw licht op de zaak schijnt. Bijrollen zijn er voor Jefferson Mays, Connie Nielsen en Leland Orser. De zes afleveringen van I Am the Night werden geregisseerd door Patty Jenkins (die Charlize Theron naar een Oscar regisseerde in Monster), Carl Franklin (nu bezig met Mindhunter S02 ) en Victoria Mahoney (Yelling at the Sky). Het scenario komt van Sam Sheridan (de echtgenoot van Jenkins) en Monica Beletsky ( Fargo , Parenthood).
I Am the Night heeft nog geen Nederlandse release, maar zender TNT ziet de serie als de onofficiële opvolger van The Alienist , dat nu bij ons te bekijken is op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!