Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Homeland S08: Hugh Dancy krijgt gastrol

  •  
26-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Hugh Dancy en Claire Danes
De Britse acteur uit Hannibal is in het echte leven getrouwd met hoofdrolspeelster Claire Danes.
Claire Danes krijgt in Homeland straks gezelschap van haar echtgenoot Hugh Dancy. De acteur speelt in de laatste reeks een gastrol als John Zabel, een geslepen consultant die de nieuwe president adviseert op het gebied van buitenlandse zaken en daarbij in aanvaring komt met Saul Berenson (Mandy Patinkin), die de president adviseert op het gebied van nationale veiligheid. Het personage van Dancy zal in meerdere afleveringen te zien zijn. De Britse acteur had eerder een gastrol in The Big C en is bekend van zijn rol als FBI-agent Will Graham in Hannibal. In de laatste reeks van Homeland reist Saul naar Afghanistan voor onderhandelingen met de taliban. Hij heeft de expertise van Carrie hard nodig, maar zij is nog herstellende van haar gevangenschap in Rusland.
Het allerlaatste seizoen van Homeland moet komend najaar in première gaan op de Amerikaanse televisie. Wanneer de reeks naar Nederland komt is nog niet bekend.
Foto credit: Mike Coppola/Gettyimages
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!