Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

House of Cards S06 vanaf 2 november op Netflix

  •  
07-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
House of Cards S06
De laatste acht afleveringen van House of Cards draaien helemaal om de door Robin Wright gespeelde Claire.
House of Cards werd bedacht door Beau Willimon (nu voor Hulu bezig met The First ) en was één van de allereerste Netflix Originals. Na vijf seizoenen werd hoofdrolspeler Kevin Spacey ontslagen en in het zesde en laatste seizoen mag Robin Wright nu het voortouw nemen. Aangezien het vijfde seizoen van House of Cards eindigde met SPOILER Claire als de nieuwe president, lag de weg voor dat scenario al enigszins open. Diane Lane (Unfaithful) en Greg Kinnear (As Good as It Gets) werden aan de cast toegevoegd en zullen in de laatste afleveringen gestalte geven aan een broer en zus. Andere acteurs die straks hun opwachting maken zijn Michael Kelly (die mogelijk ook een spin-off krijgt), Jayne Atkinson (Criminal Minds), Patricia Clarkson (momenteel ook te zien in Sharp Objects ) en Constance Zimmer (binnenkort weer te zien in Unreal ).
Het laatste seizoen van House of Cards is vanaf 2 november te zien op Netflix. De serie ontving tot nu toe 53 Emmy-nominaties, waarvan er zeven verzilverd werden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!