Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

House of Cards onthult lot van Frank Underwood

  •  
05-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
House of Cards S06
Wat gebeurt er in het zesde seizoen met het personage van Kevin Spacey? Het wordt onthuld in deze teaser.
Het verhaal over de aftocht van Kevin Spacey is inmiddels bekend: de acteur werd na seizoen vijf ontslagen wegens seksueel wangedrag en in seizoen zes neemt Robin Wright de hoofdrol van hem over. Aangezien het vijfde seizoen van House of Cards eindigde met SPOILER Claire als de nieuwe president, lag de weg voor dat scenario al enigszins open. Toch bleef het de vraag wat er met de door Spacey gespeelde Frank Underwood zou gebeuren, maar die vraag wordt nu (gedeeltelijk) beantwoord in een nieuwe teaser voor het zesde seizoen. We zien Claire (Wright) namelijk bij het graf van Frank staan, waar ze haar dode echtgenoot vurig toespreekt, hoewel nog niet wordt onthuld hoe hij precies is overleden. Het gemis van Spacey wordt straks opgevangen door onder anderen Greg Kinnear en Diane Lane, die de cast zijn komen versterken.
Het laatste seizoen van House of Cards is vanaf 2 november te zien op Netflix. De serie werd bedacht door Beau Willimon, die nu voor Hulu werkt aan The First.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!