Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Homeland: sneak peek op zevende seizoen

  •  
20-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Homeland
Carrie Mathison (Claire Danes) keert terug naar Washington D.C. en gaat de strijd aan met president Keane.
De nieuwe sneak peek laat zien dat Keane op haar beurt nog altijd in de clinch ligt met Brett O'Keefe (Jake Weber krijgt dit seizoen een grotere rol), die zich met wat lijkt op een rechtse militie verscholen heeft in een bosgebied. Keane lijkt echter de FBI op hem afgestuurd te hebben om zijn thuisbasis te omsingelen. De belegering door de federale overheid dreigt enorm uit de hand te lopen en we horen Saul in het filmpje dan ook een vergelijking maken met de gebeurtenissen in Waco. Daarnaast komt Carrie oog in oog te staan met een (onherkenbare) man, die ze met een stok te lijf lijkt te willen gaan. Het zevende seizoen van Homeland is in Amerika van 11 februari te zien op Showtime en zal waarschijnlijk niet lang daarna ook in première gaan op NPO 3.
Het zesde seizoen van Homeland is sinds kort te zien op Netflix. Lees ook meer over Claire Danes , de inspiratie voor de serie en de manier waarop de schrijvers omgaan met racisme en stereotypen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!