Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Homeland S08 uitgesteld tot begin volgend jaar

  •  
02-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Homeland
Het definitieve afscheid van Carrie Mathison (Claire Danes) laat nogmaals wat langer op zich wachten.
De Amerikaanse zender Showtime liet weten dat het achtste en laatste seizoen van Homeland op 9 februari 2020 in première gaat in Amerika. In januari van dit jaar besloot Showtime de serie al op te schuiven van juni 2019 naar het najaar van 2019 , vanwege het zeer hectische draaischema in het buitenland. De première in het najaar gaat nu echter ook niet gehaald worden, en dus verschijnen er in 2019 geen nieuwe afleveringen van Homeland. In het slotseizoen reist Saul (Mandy Patinkin) naar Afghanistan voor onderhandelingen met de taliban. Hij heeft daarbij de expertise van Carrie (Claire Danes) hard nodig, maar zij is nog herstellende van haar gevangenschap in Rusland. Acteur Hugh Dancy, die in het echte leven getrouwd is met Danes, krijgt straks een gastrol.
Wanneer het achtste en laatste seizoen van Homeland hier in Nederland bij de NPO verschijnt is nog niet bekend. De voorgaande zeven seizoenen zijn te zien op Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!