Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Homeland S08 uitgesteld tot het najaar

  •  
31-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Homeland S07
De makers mikten eerst op een première in juni van dit jaar, maar dat blijkt toch niet haalbaar te zijn.
Zender Showtime heeft besloten de première van het achtste en laatste seizoen van Homeland uit te stellen tot het najaar. De beoogde première in juni gaat niet gehaald worden, vanwege het draaischema in het buitenland. Na een tweetal seizoenen gefilmd te hebben in Amerika, is de productie van Homeland namelijk verhuisd naar Marokko. Het verhaal zou zich straks echter (gedeeltelijk) afspelen in Afghanistan en onlangs werd de terugkeer van twee personages uit het vierde seizoen aangekondigd. Showtime-president Gary Levine bevestigde dat de opnamen van het laatste seizoen volgende week van start gaan. Hij liet tevens weten de eerste scripts al gelezen te hebben en zei daarover: 'Het is een adembenemde, verrassende en emotionele rit richting de conclusie'.
Wanneer het achtste en laatste seizoen van Homeland hier in Nederland bij de NPO verschijnt is nog niet bekend. Het zevende seizoen komt op 12 februari naar Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!