Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Homeland S08 haalt oude castleden terug

  •  
15-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
Homeland S04
Zo zal Numan Acar in het laatste seizoen opnieuw gestalte geven aan Taliban-leider Haissam Haqqani.
De producenten van Homeland voegen weer een aantal oude bekenden toe aan de cast voor het laatste seizoen. Numan Acar zal straks te zien zijn als Haissam Haqqani, de terrorist die in het vierde seizoen verantwoordelijk was voor de bloederige aanslag op de Amerikaanse ambassade in Pakistan. Nimrat Kaur keert terug als Tasneem Qureshi, de verradelijke agente binnen de Pakistaanse geheime dienst ISI. Volgens de website TVLine gaan we in het achtste seizoen van Homeland weer terug naar Afghanistan , hoewel dat nog niet officieel door de makers is bevestigd. De reeks speelt zich in ieder geval weer (gedeeltelijk) af in het Midden-Oosten. De vorige twee seizoenen vonden plaats op Amerikaanse bodem; New York voor seizoen zes en Washington DC voor seizoen zeven.
De opnamen van het achtste seizoen van Homeland gaan volgende maand van start. De laatste reeks zou komende zomer (in Amerika althans) in première moeten gaan.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!