Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Homeland S07 start op 24 maart in Nederland

  •  
27-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
HomelandNPO
De Nederlandse fans van Homeland moeten dit jaar helaas iets langer wachten op de nieuwe afleveringen.
In 2017 ging het zesde seizoen van Homeland (nu te streamen op Netflix) op 29 januari in première op NPO 3. En dat was destijds twee weken na de Amerikaanse tv-première op zender Showtime. Het zevende seizoen gaat in Amerika op 11 februari van start op Showtime, maar de Nederlandse première laat deze keer iets langer op zich wachten. Volgens de website Televizier.nl wordt de eerste aflevering hier namelijk uitgezonden op 24 maart. In de nieuwe reeks woont Carrie (Claire Danes) bij haar zus Maggie (Amy Hargreaves). Ze gaat de strijd aan met haar voormalige bondgenoot president Keane, die geleid door haar eigen paranoia 200 kopstukken van de Amerikaanse geheime dienst zonder bewijs op liet sluiten. Bekijk ook twee voorproefjes ( hier en hier ) op de nieuwe reeks en neem een kijkje achter de schermen ( hier en hier ).
Homeland is al zeker van straks nog een achtste seizoen. Lees ook meer over Claire Danes , de inspiratie voor de serie en de manier waarop de scenaristen omgaan met racisme en stereotypen. En bekijk hieronder een nieuwe teaser.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!