Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Homeland S07: nieuwe blik achter de schermen

  •  
08-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
homeland
Claire Danes, Mandy Patinkin en Elizabeth Marvel vertellen over het zevende seizoen Homeland.
De nieuwe reeks van de politieke dramaserie gaat in Amerika op 11 februari in première. In het vorige seizoen zagen we hoe president Keane (Marvel) haar belofte aan Carrie (Danes) verbrak en tweehonderd mensen die ook maar iets met de mislukte aanslag op haar leven te maken zouden kunnen hebben liet arresteren. Een van de gearresteerden is CIA-prominent Saul Berenson (Patinkin) en Keane lijkt onverwachte plannen met hem te hebben. Carrie woont inmiddels bij haar zus Maggie in Washington en doet er alles aan om de arrestaties ongedaan te maken. Ondertussen moet ze ook de dood van collega en vriend Peter Quinn (Rupert Friend) een plekje zien te geven. Jake Weber keert dit seizoen terug als de populistische presentator Brett O’Keefe en Morgan Spector (Boardwalk Empire) is een van de nieuwe toevoegingen aan de cast.
Overigens verschijnt op 16 januari het zesde seizoen van Homeland op Netflix. Lees ook meer over Claire Danes , de inspiratie voor de serie en de manier waarop de schrijvers omgaan met racisme en stereotypen. En bekijk de trailer voor seizoen zeven.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!