Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Homeland S07 komt naar Netflix

  •  
23-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Homeland
Het voorlaatste seizoen van de spionagethriller met Claire Danes is vanaf 12 februari terug te kijken.
Het zevende seizoen van Homeland was vorig jaar al eens te zien bij de NPO, maar de reeks wordt straks tevens toegevoegd aan het aanbod op Netflix. In seizoen zeven heeft Carrie (Claire Danes) New York verruild voor Washington DC, waar ze in huis woont bij haar zus Maggie (Amy Hargreaves). Ze gaat de strijd aan met haar oude bondgenoot president Keane (Elizabeth Marvel), die na een mislukte aanslag op haar leven talloze kopstukken binnen de Amerikaanse veiligheidsdiensten zonder enig bewijs liet opsluiten. Keane blijkt echter speciale plannen te hebben met de gevangen genomen Saul Berenson (Mandy Patinkin), de mentor van Carrie. Ondertussen loopt de spanning tussen de president en de populistische Brett O’Keefe (een terugkerende Jake Weber) steeds hoger op.
Het zevende seizoen van Homeland verschijnt 12 februari op Netflix. Overigens gaan binnenkort de opnamen van het achtste en laatste seizoen ( lees hier meer ) van start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!