Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

HBO blikt vooruit op televisiejaar 2018

  •  
16-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Westworld
Dit jaar weliswaar geen Game of Thrones, maar HBO heeft nog genoeg andere series in aantocht.
Zo komen in het filmpje onder meer een aantal flitsen uit het langverwachte tweede seizoen van Westworld voorbij. Acteur Jeffrey Wright hintte onlangs naar een mogelijke première in april. Wat betreft nieuwe series debuteert HBO dit jaar onder meer Barry (begint eind maart, bekijk de trailer ), Succession, Mosaic (begint 23 januari, bekijk de trailer ), Here and Now (begint 12 februari, bekijk de trailer ) en Sharp Objects. Die laatste twee titels stonden in ons lijstje met series om in 2018 in de gaten te houden. Verder verschijnt in 2018 het tweede seizoen van Room 104 , het vierde seizoen van Ballers , het tweede seizoen van High Maintenance (22 januari, bekijk de trailer ), het tweede seizoen van Divorce (net begonnen, lees onze recensie ), het vijfde seizoen van Silicon Valley (komt terug in maart, bekijk de trailer ), het tweede seizoen van Crashing (net begonnen, lees onze recensie ) en het derde seizoen van Insecure.
De belangrijkste films die HBO voor 2018 heeft aangekondigd zijn Happy Valley (met Al Pacino als Joe Paterno) en Fahrenheit 451 (met Michael Shannon en Michael B. Jordan). De meeste programma's van HBO zijn in Nederland te volgen bij Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!