Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Hard Sun: BBC-drama van de maker van Luther

  •  
23-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
98 keer bekeken
  •  
Hard Sun
In Hard Sun bereiden twee agenten in Londen zich voor op het einde van de wereld.
De dramaserie werd bedacht door de Brit Neil Cross, die we kennen als de man achter het veelgeprezen misdaaddrama Luther , dat in Nederland op Netflix is te zien. Zijn nieuwe thriller speelt zich eveneens af in Londen en draait om twee totaal verschillende agenten. Charlie Hicks (Jim Sturgess uit Cloud Atlas) is een vriendelijke familieman en gedreven agent, maar ook corrupt. Elaine Renko (Agyness Deyn uit Clash of the Titans) is een stuk minder makkelijk in de omgang, maar laat zich door niemand omkopen. Tijdens een onderzoek naar de dood van een hacker komen ze op het spoor van een niet te vermijden ramp die binnen vijf jaar onze planeet zal vernietigen. Alle zes afleveringen van Hard Sun werden geschreven door Cross, die ook de afleveringen van Luther nog altijd zelf op papier zet. De regie van de serie was in handen van Brian Kirk, bekend van Game of Thrones.
De eerste aflevering van Hard Sun gaat op 6 januari in première op BBC One. Hard Sun is een coproductie met streamingdienst Hulu, dat de serie vervolgens begin maart aan mag bieden in Amerika.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!