Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Hanna verschijnt 29 maart bij Amazon

  •  
14-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Hanna
De tv-serie is gebaseerd op de gelijknamige film, met Esme Creed-Miles als de vervanger van Saiorse Ronan.
In Hanna zien we hoe Erik Heller (Joel Kinnaman uit Altered Carbon ) zich in een Pools bosgebied verschuilt voor de ontspoorde CIA-agente Marissa Wiegler (Mireille Enos, eerder met Kinnaman te zien in The Killing). Heller bereidt daar in de luwte zijn jonge dochter Hanna (Esme Creed-Miles, de dochter van actrice Samantha Morton) voor op een keiharde strijd om te overleven. Hanna heeft de wereld buiten de bossen nog nooit gezien, maar daar komt op een gegeven moment toch verandering in. De serie is een tv-bewerking van de gelijknamige film van Joe Wright, die rollen had voor Eric Bana, Saoirse Ronan en Cate Blanchett. Volgens schrijver David Farr ( The Night Manager ), die tevens het script voor de film schreef, is 75% van het verhaal compleet nieuw.
Hanna is vanaf 29 maart te zien op Amazon Prime Video. De eerste aflevering werd begin deze maand al voor een periode van 24 uur online gezet als een voorproefje.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!