Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Hanna S01E01 krijgt sneak preview

  •  
01-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Hanna
De serie verschijnt in maart, maar de eerste aflevering is komende zondag al exclusief te bekijken.
De nieuwe actieserie Hanna verschijnt in maart bij Amazon, maar de eerste aflevering wordt dit weekend in de nacht van zaterdag op zondag om 03.30 uur al tijdelijk (voor een periode van 24 uur) online gezet voor Prime-abonnees. Hanna is een tv-bewerking van de gelijknamige film met Saoirse Ronan uit 2011. Het titelpersonage is een 16-jarige vrouw (nu gespeeld door Esme Creed Miles), die in de bossen van Polen door haar vader (Joel Kinnaman uit Altered Carbon ) wordt voorbereid op een keiharde strijd tegen een CIA-agente (Mireille Enos). Kinnaman en Enos staan nu dus tegenover elkaar, terwijl hun personages in de serie The Killing destijds samen moesten werken. Hanna werd geschreven door David Farr ( The Night Manager ), ook de co-scenarist van de filmversie.
De eerste aflevering van Hanna is van zondag 03.30 uur tot maandag 03.30 uur te bekijken op Amazon Prime. Bekijk hieronder ook het nieuwe Super Bowl-spotje.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!