Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Grey's Anatomy verliest twee vaste castleden

  •  
09-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
103 keer bekeken
  •  
Grey's Anatomy S14
Jessica Capshaw en Sarah Drew zullen Grey's Anatomy na het huidige veertiende seizoen gaan verlaten.
Capshaw maakt al tien jaar deel uit van de ziekenhuisserie. De stiefdochter van Steven Spielberg kreeg in het vijfde seizoen een terugkerende gastrol als de lesbische Dr. Arizona Robbins en werd in het zesde seizoen toegevoegd aan de vaste cast. Drew maakte in seizoen zes voor het eerst haar opwachting als de religieuze Dr. April Kepner en werd voor aanvang van het zevende seizoen gepromoveerd tot vast castlid. Het vijftiende seizoen van Grey's Anatomy is nog niet officieel aangekondigd, maar de serie wordt nog steeds zeer goed bekeken en Ellen Pompeo tekende onlangs een nieuw contract voor nog twee jaar, dus een verdere verlenging lijkt onvermijdelijk. Grey's Anatomy werd bedacht door Shonda Rhimes , die onlangs een contract tekende bij Netflix. De serie krijgt later deze maand ook een nieuwe spin-off getiteld Station 19.
Volgens de website Deadline zijn Capshaw en Drew (hieronder staan ze samen op een recente Instagram-foto) de enige acteurs die de serie na dit seizoen verlaten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!