Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Grey's Anatomy verlengd met twee seizoenen

  •  
10-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Grey's Anatomy S15
De langlopende ziekenhuisserie is zeker van nog een zestiende en een zeventiende seizoen.
Grey's Anatomy werd bedacht door Shonda Rhimes (Scandal), die inmiddels een contract heeft getekend bij Netflix. De ziekenhuisserie, waarin net zoveel aandacht wordt besteed aan de (liefdes)levens van het personeel dan aan de mensen die ziek zijn, is na bijna vijftien seizoenen nog steeds een enorm tv-succes. Zender ABC heeft nu ook een zestiende en een zeventiende seizoen aangekondigd. Ellen Pompeo zal in beide seizoenen terugkeren als Meredith Grey. Verder worden gastrolspelers Chris Carmack (Atticus Lincoln), Jake Borelli (Levi Schmitt) en Greg Germann (Tom Koracick) voor het zestiende seizoen allemaal gepromoveerd tot vaste castleden. Germann en Borelli zijn nu twee seizoenen lang in de serie te zien. Het personage van Carmack werd eind vorig jaar geïntroduceerd aan de start van het vijftiende seizoen.
Het vijftiende seizoen van Grey's Anatomy heeft nog maar een paar afleveringen te gaan. De vorige seizoenen zijn nu online terug te kijken bij Videoland en bij Ziggo.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!