Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Grenslanders komt op 25 augustus naar de NPO

  •  
22-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Grenslanders
Een agente (Jasmine Sendar) raakt verwikkeld in een mysterie rond mensensmokkel en oude rituelen.
De thriller Grenslanders speelt zich af op de grens tussen Nederland en Vlaanderen, waar een onbemande plezierjacht wordt aangetroffen, vol met kogelgaten en bloedsporen. Aan de Vlaamse zijde wordt tevens een verward meisje gevonden. De Rotterdamse agente Tara Dessel (Jasmine Sendar) en de Antwerpse psychiater Bert Dewulf (Koen De Bouw) worden op de zaak gezet en ontdekken samen een verband tussen het jacht en het meisje. Tijdens hun onderzoek krijgen ze al snel het gevoel dat de onschuldig ogende inwoners van het grensland er praktijken op nahouden die het daglicht niet kunnen verdragen. Fedja van Huêt ( Soof ) en Monic Hendrickx ( Penoza ) hebben bijrollen. Het scenario werd geschreven door Rik D’hiet (Flikken Gent) en regisseur Erik de Bruyn.
Het achtdelige Grenslanders verschijnt op 25 augustus op NPO Start Plus, en vanaf die dag zijn er ook elke week twee afleveringen te zien op NPO 3 en op NPO Start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!