Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Gremlins komt naar tv als animatieserie

  •  
25-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
58 keer bekeken
  •  
Gremlins
Er wordt momenteel gewerkt aan een prequel-serie waarin we Gizmo aantreffen als een nog jonge Mogwai.
Het is in veel huishoudens nog elk jaar verplichte kost: de eerste Gremlins -film van Joe Dante uit 1984. Na de sequel The New Batch (1990) wil een derde film nog altijd niet van de grond komen, maar volgens Variety werkt Warner Bros ook aan een animatieserie. Het zou gaan om een prequel, waarin een jonge Mr. Wing (die als oude man in de films gespeeld werd door Keye Luke) allerlei avonturen beleeft met de schattige Gizmo. De tv-serie wordt ontwikkeld door Tze Chun, bekend als scenarist van series als Gotham en Once Upon a Time. Achter de schermen is Amblin Entertainment, het productiebedrijf van onder anderen Steven Spielberg en Kathleen Kennedy, bij de ontwikkeling van de tv-serie betrokken. Het originele Gremlins was destijds één van de allereerste films van Amblin.
De animatieserie moet in 2020 verschijnen bij een nog naamloze VOD-dienst van Warner Bros, dat net als straks ook Disney de streamingwereld in willen stappen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!