Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Gotham sluit af met vijfde seizoen

  •  
14-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
131 keer bekeken
  •  
Gotham cast
De laatste afleveringen zullen laten zien hoe de jonge Bruce Wayne (David Mazouz) verandert in Batman.
De Amerikaanse zender Fox onthulde dat Gotham nog een vijfde seizoen krijgt, om de serie straks mee af te sluiten. Het gaat waarschijnlijk wel om een ingekort seizoen met 13 afleveringen, in plaats van de gebruikelijke 22. Gotham draait om een jonge James Gordon (Ben McKenzie), die voor de opkomst van Batman in zijn geliefde stad de wet probeert te handhaven. Donal Logue (Vikings) geeft gestalte aan zijn partner Harvey Bullock, een personage dat eerder te zien was in Batman: The Animated Series. Verder komen in Gotham ook talloze bekende Batman-schurken voorbij. De serie werd bedacht door Bruno Heller (The Mentalist). In Nederland zijn de eerste drie seizoenen te zien op Netflix, waar het vierde seizoen (onder voorbehoud) begin volgend jaar wordt toegevoegd.
In Amerika is het vierde seizoen van Gotham nu bijna afgelopen. In Amerika wordt momenteel ook Krypton uitgezonden, een prequel over de planeet van Superman.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!