Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Good Omens onthult eerste trailer

  •  
06-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
117 keer bekeken
  •  
Good Omens
Een engel (Michael Sheen) en een demon (David Tennant) proberen samen het einde der tijden te voorkomen.
Een van de grote smaakmakers bij Amazon Prime dit jaar is Good Omens, een miniserie gebaseerd op het boek van Neil Gaiman ( American Gods ) en Terry Pratchett. De serie volgt een pietluttige engel (Michael Sheen) en een uitbundige demon (David Tennant), die na een eeuwigheid op aarde erg gehecht zijn geraakt aan hun levens daar. Daarom gaan ze wanneer de oorlog tussen de hemel en de hel op het punt van uitbarsten staat, op zoek naar de antichrist in de hoop het einde der tijden te kunnen voorkomen. De trailer onthult Jon Hamm ( Mad Men ) als aartsengel Gabriel en onlangs werden drie bekende namen aangesteld als stemacteurs: Brian Cox ( Succession ) is te horen als de Dood, Frances McDormand ( Fargo ) als God en Benedict Cumberbatch ( Patrick Melrose ) als de Duivel.
Amazon heeft de première van Good Omens vastgelegd op 31 mei. Eerder werd de teaser vrijgegeven en ook de ' opening credits ' van de serie zijn al online te bekijken.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!