Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

GLOW: trailer voor tweede seizoen

  •  
11-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
GLOW S02 Poster
Op 29 juni stappen de Gorgeous Ladies Of Wrestling terug in de ring voor het tweede seizoen van de Netflix-serie.
In het tweede seizoen van GLOW zijn de worstelende vrouwen lokale beroemdheden geworden, maar aan die roem zit natuurlijk ook een keerzijde. Verder zijn Ruth (Alison Brie) en Debbie (Betty Gilpin) na hun slopende ruzie in het eerste seizoen zowaar een klein beetje gewend geraakt aan het feit dat ze nu dagelijks met elkaar moeten samenwerken. Regisseur Sam Sylvia ( Marc Maron ) heeft ondertussen zijn eigen problemen: zijn net ontdekte tienerdochter is bij hem in huis komen wonen en hij moet twintig episodes van de worstelshow af zien te krijgen. GLOW werd bedacht door Liz Flahive en Carly Mensch, die ook schrijven voor Orange is the New Black , dat eind volgende maand terugkomt met een zesde seizoen. Achter de schermen is Jenji Kohan (de bedenker van Orange is the New Black) dan ook één van de producenten van GLOW.
GLOW biedt een fictief kijkje achter de schermen bij een worstelshow die in de jaren tachtig wel echt te zien was op televisie. Seizoen twee bestaat uit tien afleveringen.
Lees ook de recensie van de eerste reeks en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!