Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

GLOW onthult trailer voor het derde seizoen

  •  
17-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
GLOW S03 poster
De Gorgeous Ladies of Wrestling beproeven hun geluk in Las Vegas. Vanaf 9 augustus te zien op Netflix.
GLOW speelt zich af in de jaren tachtig en volgt de werkloze actrice Ruth Wilder (Alison Brie), die zich voegt bij de cast van een worstelshow voor vrouwen. Achter de schermen krijgt ze onder meer te maken met haar voormalige beste vriendin Debbie (Betty Gilpin) en de aan lager wal geraakte regisseur Sam ( Marc Maron ). In het derde seizoen arriveren de worsteldames in Las Vegas om een aantal live optredens te geven. Zo worden ze door Sandy Devereaux St. Clair (gastrolspeler Geena Davis ) geboekt voor shows in het Fan-Tan Hotel and Casino. GLOW werd bedacht door Liz Flahive en Carly Mensch, die tevens schrijven voor Orange is the New Black, dat eind juli afsluit met een zevende seizoen. Het derde seizoen van GLOW verschijnt vervolgens op 9 augustus op Netflix.
Bekijk ook de recensie van het tweede seizoen en beluister de soundtrack van de serie. En lees de bijbehorende interviews met actrices Alison Brie en Betty Gilpin.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!