Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Gevoel voor Tumor komt naar Netflix

  •  
26-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
133 keer bekeken
  •  
Gevoel voor Tumor
De tragikomische serie over een student geneeskunde die ernstig ziek blijkt te zijn was eerder te zien bij de NPO.
Gevoel voor Tumor was vorig jaar een groot succes op de Belgische televisie, waarna de serie bij ons werd aangekocht door de NPO. De afleveringen zijn terug te kijken op NPO Start Plus, maar komen begin april ook naar Netflix. De tragikomische serie volgt Tristan Devriendt (Maarten Nulens), een 25-jarige student geneeskunde wiens leven helemaal op zijn kop komt te staan, wanneer hij te horen krijgt kanker te hebben en plotseling zelf patiënt wordt. Samen met zijn ouders (gespeeld door Dirk van Dijck en Els Dottermans) en zijn vrienden komt hij terecht in een verwarrende mix van emoties, met ook humor als onverwacht neveneffect. Het verhaal is gebaseerd op het semi-autobiografische boek van Leander Verdievel, tevens co-scenarist van de verfilming.
Gevoel voor Tumor is vanaf 1 april te zien op Netflix. De boekverfilming bestaat uit in totaal acht afleveringen. Lees alvast onze recensie en bekijk ook nog een featurette.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!