Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Geen Hannah Baker in 13 Reasons Why S03

  •  
27-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
13 Reasons Why Panel
Mocht 13 Reasons Why een derde seizoen krijgen, dan zal het personage van Katherine Langford ontbreken.
In een uitgebreid interview met Entertainment Weekly gaf de actrice aan dat ze met de finale van het tweede seizoen nu definitief afscheid heeft genomen van haar rol als Hannah Baker. Het eerste seizoen van 13 Reasons Why draaide om de reden achter de zelfdoding van Hannah en het tweede seizoen ging dieper in op de nasleep ervan. In die tweede reeks was Hannah een soort geestverschijning voor Clay (Dylan Minnette). 'Hannahs verhaal werd verteld in het eerste seizoen', lichtte Langford toe. 'Het tweede seizoen draaide om Clay en hoe hij alles probeert te verwerken. En Hannah was er om hem daarbij te helpen.' SPOILER In de finale van seizoen twee was te zien hoe de geest van Hannah - onder toeziend oog van Clay - ogenschijnlijk het hiernamaals betreedt.
Netflix heeft 13 Reasons Why nog niet officieel verlengd voor een derde seizoen. De finale van seizoen twee introduceerde wel een aanleiding voor een tweede vervolg.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!