Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Game of Thrones: The Last Watch naar Ziggo

  •  
28-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Game of Thrones S08 poster
Er wordt afscheid genomen van Game of Thrones met een uitgebreide documentaire die ook naar Nederland komt.
Game of Thrones is nu één van de meest populaire series op televisie, maar het einde is al bijna in zicht. Het achtste en laatste seizoen van de HBO-serie gaat bij ons op 15 april in première bij Ziggo Movies & Series, dat op 20 mei de finale van de serie beschikbaar zal stellen. Een week later gaat op HBO tevens de Game of Thrones-documentaire The Last Watch in première, en Ziggo heeft bevestigd dat zij deze docu vanaf 27 mei ook bij ons mogen aanbieden. HBO omschrijft The Last Watch als 'meer dan een making of' want volgens de zender krijgen we een 'grappig, intiem en emotioneel verhaal' dat gaat over 'het creëren van een nieuwe wereld, en het gevoel dat gepaard gaat met het afscheid nemen van die wereld'. De documentaire heeft een speelduur van twee uur.
Game of Thrones: The Last Watch komt 27 mei naar Ziggo Movies & Series en werd gemaakt door Jeanie Finlay (Seahorse). Bekijk de trailer voor Game of Thrones S08.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!