Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Game of Thrones-scripts 'vernietigen zichzelf'

  •  
05-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Game of Thrones
Acteur Nikolaj Coster-Waldeau vergelijkt het met wat er gebeurt in de Mission: Impossible-reeks.
De makers van Game of Thrones zijn zich erg bewust van het uitlekken van spoilers voor de laatste episodes. Vorig seizoen waren er immers al afleveringen het slachtoffer van piraterij. Er worden inmiddels ook verschillende eindes opgenomen, zodat zelfs de acteurs niet weten of wat ze net geschoten hebben ook daadwerkelijk gebruikt wordt. Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister in de serie) vertelt dat de gekte dit seizoen een nieuw hoogtepunt heeft bereikt. 'We krijgen onze scripts alleen nog digitaal, er wordt niets meer uitgeprint. Zodra je klaar bent met de opnamen, verdwijnt ook de digitale tekst in het niets. Het is als in Mission: Impossible... deze boodschap vernietigt zichzelf in vijf seconden.' Bekijk hieronder het interview met de acteur, die ook nog een heel klein beetje informatie loslaat over het laatste seizoen.
Eind januari verklapte Maisie Williams (Arya Stark) dat de laatste reeks volgend jaar april in première gaat. Zender HBO werkt ook aan een aantal potentiële spin-offs.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!