Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Game of Thrones S08 komt 'eerste helft' van 2019

  •  
26-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Game of Thrones S07
HBO liet daarnaast ook nog wat informatie los over de aankomende spin-off van Game of Thrones.
Volgens HBO gaat het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones in 'de eerste helft van 2019' in première. Daarmee zou Maisie Williams (Arya Stark) dus wel eens gelijk kunnen krijgen, want zij voorspelde begin dit jaar dat de eerste aflevering van de laatste reeks in april op televisie debuteert. Vijf van de zeven voorgaande seizoenen van Game of Thrones gingen eveneens in april in première. HBO ontkrachtte verder nog het gerucht dat de aangekondigde pilot voor de spin-off van Game of Thrones al in oktober in productie zou gaan. Wel werd bevestigd dat de proefaflevering zich 8000 jaar voor de gebeurtenissen in de moederserie afspeelt en dat de opnamen waarschijnlijk plaatsvinden in Belfast. De spin-off zal onder meer dieper ingaan op de geschiedenis van de White Walkers.
Overigens zijn de andere Game of Thrones spin-offs die HBO in ontwikkeling had nog niet helemaal dood, maar die projecten hebben nu even geen prioriteit meer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!