Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Game of Thrones S08 heeft eerste teaser

  •  
06-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Game of Thrones poster
Vuur ontmoet ijs.
HBO onthulde de allereerste officiële teaser voor het laatste seizoen van Game of Thrones. Daarin zien we de speelstukken op de tafel van de thuisbasis van Daenerys bevriezen of verbranden. Helaas nog geen daadwerkelijke beelden uit de nieuwe afleveringen, want HBO wil de spanning langzaam opbouwen, aangezien de première nog een flink eind weg is. Het achtste en laatste seizoen gaat namelijk pas in april in première, hoewel er nog geen datum bekend is gemaakt. De laatste reeks bestaat uit zes afleveringen, maar deze krijgen mogelijk allemaal een speelduur van rond de negentig minuten. Een van de actiescènes werd gefilmd over een periode van 55 dagen en zal volgens Peter Dinklage (Tyrion in de serie) de veldslag in Battle of the Bastards moeiteloos gaan overtreffen.
Overigens is HBO nog niet klaar met de wereld van Game of Thrones. Er wordt ook gewerkt aan de pilot voor een prequel-serie, waarin Naomi Watts te zien zal zijn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!