Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Game of Thrones S08: de eerste trailer

  •  
05-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Game of Thrones S08 poster
Bekijk de allereerste echte trailer voor het achtste en tevens laatste seizoen van Game of Thrones.
Na een aantal teasers , foto's en posters onthulde HBO de eerste echte trailer voor het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones. Het achtste seizoen bestaat uit slechts zes afleveringen, maar deze zes zouden naar verluidt allemaal een speelduur van rond de anderhalf uur hebben. Het allerlaatste seizoen van Game of Thrones draait om de allesbeslissende oorlog tegen het ondode leger van The Night King, die inmiddels in het bezit is van een eigen (ondode) draak, waar hij in de finale van het zevende seizoen de muur (gedeeltelijk) mee neerhaalde. Een van de veldslagen in de komende reeks werd gefilmd over een periode van maar liefst 55 dagen. Hoewel Game of Thrones ten einde komt, wordt er ook gewerkt aan prequel-serie, waarin Naomi Watts te zien zal zijn.
Het laatste seizoen van Game of Thrones start op 14 april bij HBO en is bij ons in Nederland vervolgens vanaf 15 april wekelijks te zien bij Ziggo Movies & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!