Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Fuller House: Netflix bestelt vierde seizoen

  •  
30-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
"Fuller House"
Netflix kondigde een vierde seizoen van Fuller House aan. De nieuwe reeks gaat nog dit jaar in première.
Vorig jaar werden de achttien afleveringen van het extra lange derde seizoen van Fuller House opgesplitst in twee delen. Volgens bedenker Jeff Franklin verschijnen er in 2018 dertien nieuwe afleveringen. Fuller House is een doorstart van Full House, dat van 1987 tot 1995 te zien was op ABC. In 2016 besloot Netflix de sitcom terug te brengen met veel van de oude castleden. In Fuller House zorgt weduwe D.J. Tanner (Candace Cameron-Bure) samen met haar zus Stephanie (Jodie Sweetin) en haar vriendin Kimmy (Andrea Barber) voor haar drie kinderen. In het vierde seizoen verhuizen Danny (Bob Saget), Jesse (John Stamos), Becky (Lori Loughlin) en Joey (Dave Coulier) weer terug naar San Francisco. Franklin hintte tevens naar een mogelijk weerzien met Steve Urkel uit Family Matters, die al ooit een cross-over maakte met Full House.
Naar verluidt is Fuller House één van de best bekeken series op Netflix, hoewel de VOD-dienst nog altijd geen officiële kijkcijfers vrijgeeft. Overigens is ook Full House in zijn geheel op Netflix te bekijken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!