Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Forever onthult trailer en premièredatum

  •  
09-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Forever
SNL-veteranen Fred Armisen en Maya Rudolph herenigden voor een nieuwe komische serie van Amazon.
June (Maya Rudolph uit Bridesmaids) en Oscar (Fred Armisen, zijn special Standup for Drummers is te zien op Netflix) leven een comfortabel maar voorspelbaar leven in het rustige Riverside in Californië. Al twaalf jaar lang voeren ze dezelfde gesprekken, eten ze hetzelfde eten en gaan ze op vakantie naar hetzelfde huisje aan het meer. Totdat het echtpaar een door June voorgestelde ski-trip onderneemt en zich plots op onbekend terrein bevindt. Een van de bijrollen in Forever is voor Katherine Keener, die straks ook naast Jim Carrey te zien is in Kidding. De serie werd bedacht door Alan Yang (samen met Aziz Ansari verantwoordelijk voor Master of None ) en Matt Hubbard (ooit schrijver voor 30 Rock ). Het tweetal werkte eerder ook al samen aan Parks and Recreation.
Forever is vanaf 14 september te zien bij Amazon Prime. Rudolph en Armisen zijn overigens ook beide te horen in de 'puberale' animatieserie Big Mouth op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!