Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Flikken Rotterdam: zevende seizoen gaat in september van start bij de NPO

  •  
17-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4912 keer bekeken
  •  
2022-flikkenrotterdam-avrotros6943-v3

© Ruud Baan / AVROTROS

Officier van justitie Hein Berg (Huub Stapel) komt tot de conclusie dat er een informant in het team zit en besluit in het verleden van de teamleden te graven.

Het zevende seizoen van Flikken Rotterdam gaat volgende maand van start op televisie: vanaf vrijdag 15 september zie je elke week een nieuwe aflevering op NPO 1. De nieuwe reeks draait om het wantrouwen tussen officier van justitie Hein Berg (Huub Stapel) en de andere teamleden. In de eerste aflevering trekt Hein de conclusie dat er een informant in het team zit, die met een gebeurtenis uit het verleden wordt gechanteerd. Als hij het verleden van de teamleden onderzoekt, ontdekt hij bij hen allemaal kwesties die hen chantabel maken. Wanneer Stan, Noucha, Dries en Carolien hem confronteren met zijn onderzoek, weigert hij openheid van zaken te geven. Niet veel later ontdekt hij echter dat de informant nergens voor terugdeinst om zijn of haar identiteit verborgen te houden, met alle gevolgen van dien.

Het zevende seizoen bestaat uit in totaal tien afleveringen. De voorgaande seizoenen van Flikken Rotterdam zijn momenteel terug te kijken op NPO Plus.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!