Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Fear The Walking Dead S04 onthult trailer

  •  
26-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fear the Walking Dead S04
Lennie James, Jenna Elfman, Maggie Grace en Garret Dillahunt komen de cast van de spin-off versterken.
Fear the Walking Dead is een spin-off van The Walking Dead (elke maandag te zien op Fox) en speelt zich af in dezelfde door zombies geteisterde wereld. Kim Dickens (House of Cards) en Cliff Curtis (The Dark Horse) spelen een stel dat met hun kinderen deze apocalyps probeert te overleven. In het vierde seizoen maken de personages in Fear the Walking Dead kennis met Morgan Jones ( Lennie James ), die straks vanuit de moederserie zal overstappen naar de spin-off. Jones is niet de enige nieuwkomer in Fear the Walking Dead; ook Garret Dillahunt ( The Gifted ), Jenna Elfman (Dharma & Greg), Kevin Zegers ( Gossip Girl ) en Maggie Grace ( Californication ) maken voor het eerst hun opwachting. Achter de schermen werd showrunner Dave Erickson vervangen door Andrew Chambliss en Ian Goldberg (Once Upon a Time).
Het vierde seizoen van Fear the Walking Dead debuteert 15 april op AMC in Amerika en gaat vermoedelijk een dag later ook in Nederland van start op AMC Benelux.
Lees ook meer ( recensie , interviews , setbezoek ) over seizoen drie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!