Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Fear the Walking Dead S04 gaat 15 april van start

  •  
16-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fear the walking dead
Een van de acteurs uit The Walking Dead zal dit seizoen de cast van de succesvolle spin-off komen versterken.
In welke aflevering dat precies gebeurt is nog niet bekend, maar het vierde seizoen van Fear the Walking Dead zal op 15 april in première gaan op AMC. Fear the Walking Dead speelt zich (net als The Walking Dead, dat inmiddels zeker is van een negende seizoen ) af in een door zombies geteisterde wereld. Kim Dickens (House of Cards) en Cliff Curtis (The Dark Horse) spelen een stel dat met hun (stief)kinderen deze apocalyps probeert te overleven. Naar verluidt zal een deel van het verhaal straks verteld worden vanuit het perspectief van Morgan Jones (Lennie James), het personage uit The Walking Dead dat binnenkort overstapt naar Fear the Walking Dead. Andere nieuwkomers in het vierde seizoen van de spin-off zijn Garret Dillahunt ( The Gifted ), Jenna Elfman (Dharma & Greg), Kevin Zegers ( Gossip Girl ) en Maggie Grace ( Californication ).
In Nederland is het vierde seizoen van Fear the Walking Dead waarschijnlijk vanaf 16 april te zien op AMC. Showrunner Dave Erickson heeft inmiddels plaatsgemaakt voor Andrew Chambliss en Ian Goldberg (Once Upon a Time).
Lees ook onze recensie van de opening van het derde seizoen en bekijk de interviews met de cast, plus ons setbezoek.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!