Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

'Fargo S04 waarschijnlijk pas na 2019'

  •  
29-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fargo S03
Fargo-bedenker Noah Hawley heeft goed nieuws en slecht nieuws voor de fans van de excentrieke misdaadserie.
Hawley verwacht namelijk dat het vierde seizoen in 2019 in productie zal gaan, maar liet ook weten dat een tv-première in hetzelfde jaar onrealistisch is. 'Ik ben er zeker van dat de opnamen van het nieuwe seizoen volgend jaar beginnen', vertelt de showrunner in een interview met de website The Wrap. 'Maar dat betekent niet dat het seizoen dan ook in première zal gaan. Het is een winter-serie; we moeten alles schrijven, voorbereiden en filmen, zodat het voor deze winter of voor de volgende winter helemaal klaar is. Ik denk dat het met mijn drukke schema niet lukt om het vierde seizoen de komende winter al gereed te hebben." Met zijn drukke schema doelt Hawley onder meer op de productie van Legion , dat begin volgende maand terugkeert met een tweede seizoen.
Eerder liet zender FX weten te hopen op een première in 2019. Het derde seizoen van Fargo ging april 2017 in première en is in Nederland terug te kijken op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!