Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

'Fargo S04 gaat in de herfst van 2019 in productie'

  •  
11-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fargo s03
Producent Warren Littlefield vertelt wanneer Noah Hawley aan het vierde seizoen van Fargo zal beginnen.
Volgens Littlefield gaat de vierde reeks in het najaar van 2019 in productie. 'Noah (Hawley, de bedenker van de serie) gaat deze zomer eerst een film (Pale Blue Dot met Natalie Portman) regisseren. Vervolgens zal hij in het laatste kwartaal van 2018 de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Fargo schrijven en aan de start van 2019 werkt hij met zijn scenaristen de rest van de afleveringen uit. Hopelijk gaan we dan in de herfst van 2019 in productie.' Inhoudelijk kon Littlefield nog weinig over de nieuwe reeks vertellen: 'We hebben een jaar, een plaats en een locatie vastgelegd.' Het eerste seizoen van Fargo speelde zich af in 2006 en draaide om protagonist Molly Solverson (Allison Tolman), terwijl het tweede seizoen de actie verplaatste naar 1979 en zich richtte op haar vader (Patrick Wilson). Seizoen drie (foto) speelde zich vervolgens weer af in 2010.
Fargo werd geïnspireerd door de gelijknamige film van Joel en Ethan Coen. Noah Hawley werkt ook aan ook Legion , waarvan het tweede seizoen te zien is op Fox.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!