Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Face to Face: seizoen twee te zien op zender Canvas

  •  
16-03-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2136 keer bekeken
  •  
Face to Face S02
Psychologe Susanne krijgt tijdens een hypnose-sessie een verontrustende bekentenis te horen.
Het tweede seizoen van de Deense misdaadserie Face to Face gaat in april van start op de Belgische zender Canvas. In de tweede reeks van de thriller is psychologe Susanne Egholm (Trine Dyrholm uit Margrete: Queen of the North ) nu het hoofdpersonage: in een poging om na het verlies van haar dochter haar leven weer op te pakken besluit ze een nieuwe patiënt (Olaf Johannessen) te helpen te stoppen met roken door hem onder hypnose te brengen. In zijn trance bekent hij echter een aantal moorden en deelt hij zijn plannen voor het maken van een nieuw slachtoffer. Net als het eerdere seizoen bestaat ook het tweede seizoen weer uit korte afleveringen van tussen de 20 en 30 minuten, waarbij elke aflevering in feite een lange scene is tussen twee mensen.
Face to Face S02 is vanaf 1 april te zien op Canvas en de complete reeks is (net als het eerste seizoen) ook nog altijd te zien op NPO Plus.
Foto credit: Henrik Ohsten
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!