Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Everyone But Us: Zweeds relatiedrama komt naar de NPO

  •  
02-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4344 keer bekeken
  •  
AllaUtomVi_Hilma_Ola Donationsmöte EP 4

De tragikomische serie draait om een gelukkig stel (met Alba August uit The Rain en Becoming Astrid) dat uit alle macht een kind probeert te krijgen.

Foto credit: KRO-NCRV

De Zweedse serie Everyone But Us (of: Alla utom vi) komt deze maand naar de NPO: het eerste seizoen (tien afleveringen met elk een speelduur van iets meer dan twintig minuten) is vanaf 23 mei wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start en verschijnt tevens in zijn geheel op NPO Plus. Het komische drama draait om Hilma (Alba August uit The Rain en Becoming Astrid) en Ola (Björn Gustafsson), een gelukkig koppel met eigenlijk maar een echt probleem: het lukt ze maar niet om een kind te krijgen. Terwijl in hun sociale omgeving de ene na de andere baby wordt geboren, wil Hilma maar niet zwanger geraken. Ze blijven het echter toch proberen, zo starten ze in de eerste aflevering met een ivf-behandeling, terwijl ongewenst maar goedbedoeld advies van vrienden en kennissen leidt tot nog meer frustratie.

Everyone But Us was in 2021 voor het eerst te zien op de Zweedse televisie. De tragikomedie is losjes gebaseerd op de Canadese serie How to Buy a Baby uit 2017.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!