Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Escape at Dannemora heeft trailer

  •  
07-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Escape at Dannemora
Met Benicio del Toro en Patricia Arquette heeft deze waargebeurde miniserie twee Oscarwinnaars in huis.
Escape at Dannemora vertelt het bizarre verhaal van twee moordenaars die in 2015 uit de Dannemora-gevangenis in New York wisten te ontsnappen. Ze kregen destijds hulp van een vrouwelijke werknemer daar, die een seksuele relatie was begonnen met beide mannen. Benicio del Toro (Traffic) speelt Richard Matt, het grote brein achter de uitbraak. Patricia Arquette (Boyhood) geeft gestalte aan Tilly Mitchell, een getrouwde vrouw die in de gevangenis werkt als opzichter van het naaiatelier. Ze laat zich door Richard verleiden en besluit ook om spullen voor hem naar binnen te smokkelen. Paul Dano (There Will be Blood) maakt als David Sweat, een gevangene die zowaar echte gevoelens voor Mitchell lijkt te hebben, het trio compleet. Verder zijn ook onder anderen Bonnie Hunt en David Morse (beide bekend van The Green Mile) te zien.
Escape at Dannemora werd geregisseerd door Ben Stiller. De achtdelige miniserie gaat op 18 november van start bij Showtime. Een Nederlandse release is er nog niet.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!