Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Empire zeker van nog een vijfde seizoen

  •  
03-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Empire
De muzikale dramaserie keert volgend jaar weer terug, maar krijgt dan wel een nieuwe showrunner.
Empire draait om Lucious Lyon (Terrence Howard), de eigenaar van het bedrijf Empire Entertainment, waar verschillende hiphop artiesten onder contract staan. Hij heeft daar onder meer te maken met zijn drie eigenzinnige zoons en zijn ex-vrouw Cookie (Taraji P. Henson). De serie werd bedacht door Lee Daniels (Precious, The Butler), die destijds Ilene Chaiken aanstelde als showrunner. Onlangs besloot Chaiken de serie te verlaten om zich te richten op een nieuwe tv-pilot en haar vervanger Brett Mahoney (Eli Stone) wordt met ingang van het vijfde seizoen de vaste showrunner. Momenteel is het vierde seizoen van Empire bijna afgelopen. In de huidige reeks zijn (gast)rollen weggelegd voor onder anderen Queen Latifah, Xzibit, Forest Whitaker en Alfre Woodard. Ook Demi Moore en haar dochter Rumer Willis zijn te zien.
Het vierde seizoen van Empire is in Nederland te zien op Fox. Ook het eerste seizoen van Star - een andere muzikale dramaserie van Lee Daniels - is daar nu te volgen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!