Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Empire verlengd met een zesde seizoen

  •  
01-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Empire poster
Terrence Howard en Taraji P. Henson keren terug in seizoen zes, maar geldt dat ook voor Jussie Smollett?
Er komt een zesde seizoen van de serie Empire. Hoewel de kijkcijfers van het vijfde seizoen de laatste weken aan de lage kant waren, is de serie nog altijd een succes voor zender Fox. Terrence Howard en Taraji P. Henson keren straks terug, en volgens de website Deadline hebben de makers zelfs het contract met Jussie Smollett verlengd, hoewel er nog geen plannen zouden bestaan om zijn personage terug te brengen. De acteur werd er eerder dit jaar van beschuldigd een racistische en homofobe aanval op zichzelf in scène te hebben gezet. Smollett werd al uit de laatste twee afleveringen van het vijfde seizoen geschreven en hij zal voorlopig dus niet terugkeren. Woordvoerders van de acteur lieten wel weten dat hij 'dankbaar is dat de deur voor zijn terugkeer in ieder geval open wordt gelaten'.
Het vijfde seizoen van Empire is nu te zien op Fox. Twee weken geleden liet de cast van Empire weten dat ze graag zouden zien dat Smollett terugkeert naar de serie.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!