Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

El Chapo: trailer voor derde seizoen

  •  
08-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
El Chapo
Het allerlaatste seizoen van de tv-serie over het leven van Joaquin ‘El Chapo' Guzmán komt steeds dichterbij.
Joaquin Guzmán groeide in de jaren negentig uit tot één van de grootste spelers in de drugshandel. El Chapo speelt zich af over drie decennia en laat zowel de opkomst als de ondergang van deze beruchte drugsbaas zien. Het derde en laatste seizoen van de serie bestrijkt de periode tussen 2009 en 2017. Aan de start van de nieuwe reeks wil Guzmán zijn handel uitbreiden over vijf continenten. In Amerika gaat het laatste seizoen van El Chapo op 9 juli in première op de Spaanstalige zender Univision. De serie is een coproductie met Netflix, dat de seizoenen na de uitzending in Amerika aan mag bieden in de rest van de wereld. Netflix heeft het derde seizoen van El Chapo dit keer echter aangekondigd voor 27 juli, al is het nog niet duidelijk hoeveel afleveringen er dan beschikbaar komen.
Nog geen genoeg gehad van drugsbazen op Netflix? El Chapo komt - evenals Klaas Bruinsma - op 10 juli ook aan bod in het tweede seizoen van Drug Lords op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!