Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Downton Abbey: eerste blik op de film

  •  
14-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Downton Abbey
De opnamen van de Downton Abbey-film zijn helemaal klaar en vandaag verscheen de eerste teaser.
Gedurende zes seizoenen won Downton Abbey drie Golden Globes en vijftien Emmy's. De familie Crawley keert volgend jaar terug in een bioscoopfilm. Het verhaal wordt nog geheim gehouden, en ook de eerste teaser geeft nog heel weinig weg, maar van de oude cast maken straks in ieder geval Michelle Dockery , Elizabeth McGovern, Hugh Bonneville, Joanne Froggatt en ook Maggie Smith weer hun opwachting. De cast werd verder uitgebreid met Imelda Staunton (Harry Potter), Geraldine James ( Anne met een E ) en Kate Phillips ( Peaky Blinders ). Het script is afkomstig van Jullian Fellowes, de bedenker van de originele serie, en Michael Engler (The Big C) nam de regie voor zijn rekening. In Engeland verschijnt de film op 13 september 2019 en de Amerikaanse première volgt een week later.
Wanneer de film bij ons in première gaat is niet bekend. Bekijk verder onze top tien beste kostuumdrama’s in het Nederlandse VOD-aanbod en lees meer over de leader.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!