Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Don Mancini werkt aan Child's Play-serie

  •  
11-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Child's Play
Na vijf bioscoopreleases en nog twee VOD-films krijgt de moordende pop met de stem van Brad Dourif een tv-serie.
Child's Play-bedenker Don Mancini vertelde aan de website Bloody Disgusting dat hij samen met producent David Kirschner werkt aan een tv-serie rond de door een moordenaar bezeten speelgoedpop Chucky. Brad Dourif ( Deadwood ) zal de pop weer van zijn stem en kakelende lach voorzien. Child's Play begon eind jaren tachtig als een reeks horrorfilms, maar met het vierde (Bride of Chucky uit 1998) en vijfde (Seed of Chucky uit 2003) deel verschoof de focus meer richting komedie. In 2013 maakte de serie een succesvolle comeback op VOD met het weer op horror gerichte Curse of Chucky, gevolgd door Cult of Chucky in 2017. In die laatste twee delen werd de hoofdrol gespeeld door Fiona Dourif ( Dirk Gently ), de dochter van Brad Dourif. Volgens Mancini gaat de nieuwe tv-serie verder waar de laatste film ophield.
De Child's Play-serie zal bestaan uit acht afleveringen, maar heeft momenteel nog geen zender of VOD-dienst. Mancini was eerder als scenarist en producent betrokken bij de NBC-serie Hannibal , die nu te zien is op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!