Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Dogs of Berlin verschijnt op 7 december

  •  
28-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
Dogs of Berlin
Gaat de tweede Netflix-serie van Duitse makelij net zo'n groot succes worden als het eerdere Dark?
Dogs of Berlin volgt twee totaal verschillende rechercheurs die de strijd aangaan met de onderwereld van Berlijn. In het eerste seizoen onderzoekt het tweetal de dood van een Turks-Duitse voetballer, die net voor een belangrijke wedstrijd is vermoord. Tijdens hun zoektocht naar de daders (nazi's? hooligans? de maffia?) worden de twee agenten geconfronteerd met hun eigen zwakten en corruptie en uiteindelijk moeten ze kiezen aan welke kant van de wet ze nu eigenlijk staan. De twee hoofdrollen in Dogs of Berlin zijn voor Felix Kramer (Dark) en Fahri Yardim (Tatort). De serie werd geschreven en geregisseerd door Christian Alvart, die eveneens werkte aan Tatort. Dogs of Berlin is de tweede Duitse Netflix-serie; het eerdere Dark werd zo'n onverwacht groot succes dat Netflix de makers zelfs besloot vast te leggen voor meer toekomstige content.
Het eerste seizoen van Dogs of Berlin bestaat uit in totaal tien afleveringen, die op 7 december door Netflix worden vrijgegeven. Bekijk hieronder alvast de eerste teaser.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!