Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Divorce krijgt een derde seizoen

  •  
03-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
Divorice S02
De tragikomische serie met Sarah Jessica Parker (Sex and the City) is bij ons te zien op Ziggo Movies & Series.
Divorce draait om de scheiding van Frances (Sarah Jessica Parker) en Robert Dufresne (Thomas Haden Church) en de problemen waar ze vervolgens ieder individueel mee te maken krijgen. Het tweede seizoen kwam in maart van dit jaar ten einde en afgelopen zomer werd er alvast gewerkt aan nieuwe scripts. Parker (die de serie ook zelf produceert) en HBO zijn inmiddels dusdanig tevreden over de kwaliteit van de scripts, dat er besloten is om het derde seizoen officieel aan te kondigen. Achter de schermen wordt showrunner Jenny Bicks (Sex and the City) straks vervangen door Liz Tuccillo (Sex and the City). Verder is Becki Newton, die in het tweede seizoen een gastrol had als de nieuwe vriendin van Robert, voor het derde seizoen gepromoveerd tot vast castlid.
Het derde seizoen zal bestaan uit zes nieuwe afleveringen. De eerste twee seizoenen van Divorce zijn in Nederland momenteel terug te kijken bij Ziggo Movies & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!